Singam Dance Song Lyrics - Singam 2

Singam Dance Song Poster

Album: Singam 2

Artists: Devi Sri Prasad, Sharmila, Baba Sehgal

Music by: Devi Sri Prasad

Lyricist: Viveka

Release Date: 10-06-2020 (02:55 PM)

Singam Dance Song Lyrics - English & Tamil


Singam Dance Song Lyrics in English

Singers : Devi Sri Prasad, Baba Sehgal And Sharmila


Music By : Devi Sri Prasad


Male : Yo… This Is The Chance Lets Do Singam Dance


Male : Every Body Put Your Handsup And Say Welcome To Valantine’s Day Do The Roll And Pump Up The Beat On The Floor And Say Repeat Repeat Repeat Repeat


Male : Repeat Aahaaa


Male : Every Body Put Your Handsup And Say Welcome To Valantine’s Day This Is The Day For Romance Baby So


Male : Lets Sing And Dance Its Singam Dance Its Singam Dance


Female : Hoi Sunday..monday..tuesday Wednesday Thursday..friday..saturday


Female : Ettaam Naalaai Vendum Vendum Weekly Oru Valantine’s Day


Female : Ye Kaadhal Ennaku Muthikichu Muthikichu Happy Bp Thothikichu Thothikichu L O V E Ezhuthukulla Ellaam Irukiradhae


Female : Lets Sing And Dance Its Singam Dance Male : Lets Sing And Dance Its Singam Dance Female : Lets Sing And Dance


Chorus : Aah ….aah


Male : Summer… Winter… Spring And Autumn Ovvoru Naatilum Change Aagum Kaadhal Pookum Season Mattum Ellaa Oorilum Ondraagum


Male : Hey Eyes-um Eyes-um Ottikichu Ottikichu Ada Heartum Heartum Muttukichu Muttukichu Azhage Unnai Thedi Vandhen I Love U Sollu… Female : I Love You


Male : Lets Sing And Dance Hey Its Singam Dance Female : Lets Sing And Dance Male : Its Singam Dance Lets Sing And Dance


Male : Every Body Put Your Handsup And Say Welcome To Valantine’s Day Do The Roll And Pump Up The Beat On The Floor And Say Repeat



Singam Dance Song Lyrics in Tamil

பாடகர்கள் : தேவி ஸ்ரீ பிரசாத், பாபா சேகள் மற்றும் ஷர்மிளா

இசையமைப்பாளர் : தேவி ஸ்ரீ பிரசாத்

ஆண் : யோ……திஸ் இஸ் தி சான்ஸ்
லெட்ஸ் டூ சிங்கம் டான்ஸ்

ஆண் : Every body put your
Handsup and say
Welcome to valantine’s day
Do the roll and pump up the beat
On the floor and say repeat
Repeat repeat repeat

ஆண் : ரிப்பீட் ஆஹா

ஆண் : Every body put your
Handsup and say
Welcome to valantine’s day
This is the day for romance baby so

ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்

பெண் : ஹோய் சன்டே மன்டே டூஸ்டே
வெனஸ்டே
தேர்ஸ்டே பிரைடே சேட்டர்டே

பெண் : எட்டாம் நாளாய்
வேண்டும் வேண்டும்
வீக்லி ஒரு வேலன்டைன்ஸ்டே

பெண் : ஏ காதல் எனக்கு
முத்திகிச்சு முத்திகிச்சு
ஹேப்பி பிபி தொத்திகிச்சு தொத்திகிச்சு
எல் ஓ வி ஈ எழுத்துக்குள்ள
எல்லாம் இருகிறதே

பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்

குழு : ஆஅஹ்….ஆஹ்…..

ஆண் : சம்மர்….வின்டர்…..
ஸ்பிரிங்….அண்ட் Autumn
ஒவ்வொரு நாட்டிலும் சேன்ஜ் ஆகும்
காதல் பூக்கும் சீசன் மட்டும்
எல்லா ஊரில்லும் ஒன்றாகும்

ஆண் : ஹேய் ஐஸ்சும் ஐஸ்சும்
ஒட்டிக்கிச்சு ஒட்டிக்கிச்சு
அட ஹார்ட்டும் ஹார்ட்டும்
முட்டிகிச்சு முட்டிகிச்சு
அழகே உன்னை தேடி வந்தேன்
ஐ லவ் யு சொல்லு….
பெண் : ஐ லவ் யு…..

ஆண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
ஹேய் இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
பெண் : லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்
ஆண் : இட்ஸ் சிங்கம் டான்ஸ்
லெட்ஸ் சிங் அண்ட் டான்ஸ்

ஆண் : Every body put your
Handsup and say
Welcome to valantine’s day
Do the roll and pump up the beat
On the floor and say repeat


More Lyrics from this album

Incoming Search Keywords

  • Achchamillai lyrics
  • Achchamillai Singam 2 Tamil song lyrics
  • Achchamillai lyrics in Tamil
  • Tamil song lyrics Achchamillai
  • Achchamillai full lyrics
  • Achchamillai meaning
  • Achchamillai song lyrics

Disclaimer
TamilLyrics4u.com is simply provide the lyrics of the song for singing purpose and to learn tamil music. all song lyrics listed in the site are for promotional purposes only. We do not provide mp3 songs as it is illegal to do so.
Read More...